Hvordan du får en nettsidekode

Når du har meldt inn et problem til spesialistene hos Kasperskys kundeservice, kan de kanskje be deg om en nettsidekode. Denne bruker vi til å lære programmet vårt å gjenkjenne nettskjemaer og for å forbedre den generelle ytelsen i programmet.

Etter at du har installert leserutvidelsen, kan du opprette en nettsidekode ved å bruke følgende skript:

(function(){var e=document.createEvent("Event");e.initEvent("kpm_getSiteMarkup",!0,!0);document.dispatchEvent(e)})();

Skriptet kan kjøres på konsollen til alle støttede nettlesere.